Statistics

6 - 7

hrs

1,559

m

1,558

m

19

max°

Difficulty

FATMAP difficulty grade

Difficult

Description

##Pujada Creuem el pont romànic sobre la Noguera Pallaresa que hi ha a l'inici de l'accés al poble d'Àrreu, una mica al N de Borén i el seguim fins a arribar a aquest poblet abandonat.

Continuem en direcció a les bordes d'Àrreu, on trenquem a la dreta (endavant aniríem a l'ermita de la mare de Déu de les Neus), i seguim amb una llarga diagonal ascendent, sempre pel marge esquerre del riu d'Àrreu i faldejant lo Faro.

En atansar-nos a l'estany de Rosari d'Àrreu, el camí gira al N fins a la sortida d'aigües de l'estany.

El voregem pel S i després continuem com si volguéssim anar cap a Airoto.

De seguida deixem el camí i tombem a l'esquerra per anar guanyant alçada en direcció NW, esquivant matollars i tarteres.

A la part alta d'aquest vessant es forma una petita valleta que condueix cap a Baciverols, on hi ha un minúscul estany.

Allí girem al N per atènyer la pala final, que seguim fins al cim. ##Baixada Pel mateix camí o, per variar una mica, per l'estany de Garrabea.

La baixada té algun tros curt una mica costerut i és més tarterós, però permet fer una mica de volta a la part alta de l'itinerari.

Passem per la riba N de l'estany de Garrabea i retornem al camí de pujada una mica per sobre de l'estany de Rosari d'Àrreu, on retrobem el camí de pujada.<br/><br/>_This Adventure has been shared under the [Creative Commons Share Alike](https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/) licence._